top of page

FAQ

Veel (basis)vragen over familieopstellingen kun je terugvinden op het net. Op deze pagina houden we het beperkt houden tot familieopstellingen waar God centraal staat; Gechristende Opstellingen. Mocht je een vraag hebben die er niet tussenstaat kun je een bericht sturen via het contactformulier.

Moet ik Gechristend zijn of in God geloven om deel te kunnen nemen?
Nee, je hoeft niet Gechristend te zijn of in God te geloven om deel te kunnen nemen. Zolang je openstaat en welwillend in verlangen bent voor ontvangst van God's Liefde en Waarheid.  

Moet ik fysiek gedoopt zijn om Gechristend te zijn?
Nee, je hoeft niet fysiek gedoopt te zijn. Om gechristend te zijn, is er een bewustwording van God in jou ziel, zichtbaar gemaakt door jou vertrouwen in Yeshua, uit de Bijbel. Dopen is een symbolische fysieke handeling om persoonlijk te vieren dat je herboren bent, een vernieuwde staat van zijn hebt met een verlangen voor Waarheid en met berouw van jou daden die in imperfectie van Liefde waren. Dopen is dus alleen in harmonie met Liefde wanneer je, je werkelijk bewust wordt van God's Liefde.

Hoe weet ik of ik Gechristend ben?
Alleen God en jijzelf weten wat de status is van jou ziel en of je in volle overgave bent. Je zou het kunnen omschrijven als een openbaring dat je hebt meegemaakt en ten goede je leven heeft veranderd in reflectie van Waarheid. Jou geweten staat nu 'aan' in jou verlangen voor God's Waarheid.

Opstellingen zijn confronterend, kan ik dat wel aan?
Wanneer de Wet van Aantrekkingskracht het opstellingenwerk op je pad brengt, kun je er vanuit gaan dat je de confrontatie aankunt. Iets uit de weg gaan heeft niks te maken of je wel of niet iets aankunt maar heeft te maken met het wel of niet hebben van een verlangen een te worden met God en jou emoties te willen voelen.

Kan ik bij jullie ook een traditionele familieopstellingen sessie doen?

Nee, dat is niet mogelijk. Wij bieden alleen God gecentreerde familieopstellingen aan via Gechristende Opstellingen ter ere van God's Liefde en Waarheid voor degenen die een waar verlangen hebben een relatie met God op te bouwen in Nederigheid met als doel één te worden met God en jou andere helft. Bovendien zou ons geweten het niet toestaan ​​om van dat doel af te wijken.

Ben ik klaar voor verandering?
Jouw ziel is altijd klaar voor groei richting God. God wacht op jou en kijkt uit naar jou uitreiking. Nog niet ergens klaar voor (willen) zijn is een excuus om in de emotionele verslaving te blijven om iets niet te willen voelen of veranderen. Je houdt dan meer van jou zonden dan van God.

Is er nazorg na een sessie?
Nee er is geen nazorg nadat je een sessie hebt gehad. Alle emoties die naderhand zich openbaren behoren net als voor de sessie tot jou waar jij zelf de verantwoordelijkheid voor dient te nemen. Uiteraard mag je altijd naderhand contact opnemen maar wij kunnen niet garanderen daarop terug te komen om behoeftigheden te voorkomen.

Waarom zou ik jullie moeten geloven?
Je hoeft ons zeker niet te geloven of wat er omschreven staat op onze webpagina. 
Alles wat je binnen ons medium tegenkomt, dien je zelf te onderzoeken of het binnen God's Liefde en Waarheid valt en het liefst in verlangend gesprek met God, in gebed

Wat doen jullie met mijn gegevens?
Wij hebben geen belangen bij het bewaren van jou gegevens en zullen deze nooit verstrekken aan derden tenzij er sprake is van abusieve inhoud. Wanneer je ons een bericht stuurt is dit echter geheel op eigen digitale risico. Tevens versturen wij geen nieuwsbrieven.

Mag ik informatie vermeld op dit medium delen?
Je bent welkom alle informatie die je tegenkomt op ons medium te gebruiken of delen in Nederigheid. Het geeft ons vreugde wanneer God's Waarheid en Liefde wordt gedeeld.
 

bottom of page