top of page

Gidsen

Het belangrijkste vinden wij dat jij een waar verlangen hebt een relatie met God op te bouwen. Daarbij heb je ons niet nodig. Soms kan het dat wij elkaars taal (nog) niet spreken maar je wel het verlangen hebt naar God's Liefde en daar een beetje assistentie bij nodig hebt.

Op deze pagina kun je binnenkort andere gidsen en hun contactgegevens vinden, die in God's Waarheid en Liefde schenken wereldwijd.

Voor Gidsen
Ben jij een Gids in God's Waarheid en Liefde en wil je hier ook vermeld worden, stuur dan een bericht via ons contactformulier met jou gids gegevens hoe anderen jou kunnen bereiken en je motivatie in antwoord op de volgende twee vragen:

1. Hoe ervaar jij God, de entiteit? Deel met ons jou ervaring van verlichting door het toelaten van de Heilige Geest in jouw ziel en hoe het jou verandert heeft.
2. Hoe assisteer jij als gids onze broeders en zusters een relatie op te bouwen met God, de entiteit? 
3. Wat zijn jou intenties? 


Wanneer je ons jou verzoek instuurt geef je automatisch toestemming op jou in te mogen voelen in jou zielenstaat voor zover wij daarin in staat zijn afhankelijk van onze eigen ontwikkeling. Bij het niet plaatsen van jou verzoek zullen wij jou, indien gewenst, onderbouwing daarvoor geven.

 


 

bottom of page