top of page

Online Individuele Sessie

In een individuele sessie creëer je een ruimte om te werken aan welke ontkende emoties op dit moment jou beperken in de groei van en naar Liefde van God. Echter, we wijzen je liever je te richten naar God middels gebed daar God jou altijd de puurste Waarheid schenkt. 

In een individuele sessie kun je aan elk probleem werken wat jou op dit moment blokkeert in een relatie met God en het herkennen van jou zonden. Zolang jou verlangen in harmonie is met God's Liefde, zal het alleen maar een bevrijding geven hoe boos, angstig of verdrietig het je ook maakt. Het kan zijn dat de werkelijkheid, welke zich binnen de sessie openbaart, anders is dan de voor jou tot nu nog bekende werkelijkheid. Hetgeen je tot op heden welwillend blind voor was.

Sessie inplannen
Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt wat je graag wilt onderzoeken in jou zielensysteem, hetgeen je tegen aanloopt, maak je vraag gericht op groei in God's Liefde helder en deel deze in het berichtenveld bij het inplannen van de sessie.
*We houden Midden-Europese standaardtijden aan; Amsterdam, Nederland (GMT+1)


Thema's waar ik de meeste interesse in en affiniteit mee heb zijn;
 


Een eigen andere thema is uiteraard welkom. 

Wanneer je een sessie
inplant, stem je ermee in de volle verantwoordelijkheid te nemen voor hetgeen zich blootgeeft in ons gesprek of bijbehorende opstelling in het wat het wetende veld laat zien in de manifestatie van Waarheid uit jou ziel, waarbij niemand aansprakelijk gesteld kan worden voor jou geopenbaarde gevoelens en emoties. We plannen maximaal 45 minuten in, afhankelijk van wat nodig is, kan het korter zijn. 

Individual Session

bottom of page