top of page

Wat

Christed Contellations zijn (familie)opstellingen anders dan de traditionele vorm die velen inmiddels kennen. Deze opstellingen zijn namelijk in harmonie met God's Liefde waar God centraal staat en onthult het onderbewustzijn om zo de andere kant van onze werkelijkheid te ontdekken in onze tot nog toe realiteit. Opstellingen over het algemeen zijn; bevestigend, herkenbaar, confronterend en helend.

Wanneer een of meerdere Wetten van God niet herkend worden raken de relaties binnen een systeem uit harmonie met Liefde (zonde), een verstrikking. We kunnen zelfs vast zitten in een verstrikking vanuit de zonden van onze voorgaande generatie(s); multigenerationele zonden. 


Inzicht kan worden verschaft door middel van een ordening of ruimtelijke plaatsing van de voor ingebrachte vraag benodigde elementen. Een vraag in overeenstemming met het verlangen van God's Liefde. Met behulp van objecten of levende vertegenwoordigers (representanten) met God's Wetten als centrale uitgangspunt. Hierdoor kan balans zich herstellen ​​om God's Liefde en Waarheid te laten stromen in Nederigheid.


                                                'Als alles weg is en je helemaal blanco blijft zonder enige binding, kun je tot je
                                                         diepere wezen komen en ervaar je wat het is; om echt je gevoelens
                                                                te voelen zonder dat je gedachten er een hand in hebben.'Ontdek waar je staat

Bij familieopstellingen gaat het om je positie binnen het gezin of systeem en hoe de gedragsinvloeden van vorige generaties jou nu beïnvloeden in het dagelijks leven. Soms confronterend, maar nooit meer dan je aankunt. Iets niet aankunnen is simpelweg eigenlijk zeggen de gekoppelde emotie nog niet te willen voelen.

Volg je Hartsverlangen

Met behulp van vrijwillige representanten of elementen wordt het onzichtbare in beeld gebracht. Dit geeft onmiddellijk rust in resonantie in het fysieke lichaam, de geest en de ziel.

Stop met praten, laat je leiden door emoties

We zijn gewend om ons verbaal uit te spreken in plaats van stil te zijn en te voelen wat er met ons fysieke lichaam, spirituele lichaam en ziel gebeurt. Met overgave aan deze gevoelens komt grote verlossing. God zal jou de weg wijzen.

 

bottom of page