top of page

Welkom

Aan onze broer of zus in God,

Met onze Liefde willen wij jou de schoonheid vanuit onder andere God gecentreerde familieopstellingen schenken volgens de God's Waarheid om zo jou verborgen (familie)dynamiek(en) te onthullen, die de perfectie van Liefde verhinderen, om weer te kunnen voelen en God's Waarheid en Liefde te laten vloeien. Echter heb je ons of een dergelijke methode zoals deze wijze zeker niet nodig om te kunnen groeien in Liefde daar God's Liefde ten alle tijden toegankelijk is middels Gebed mits jou ware verlangen in harmonie is met deze Liefde.

Deze vorm van familieopstellingen is ontwikkeld voor ieder die moeite heeft met het voelen van emoties, een wil heeft tot een relatie met God, bereid is te voelen èn eigen verantwoordelijkheid te nemen voor de (multi-generationele) zonden die je tot 'normaal' hebt gemaakt en jou verhinderen om één te worden met God. Naast Gechristende Opstellingen delen we onze eigen observaties in hoe wij God zelf ervaren en hoe je bewuster in het leven kunt staan in God via de verschillende onderwerpen besproken uit onze Gesprekken.

Het delen van de Liefde voor het aanbieden en faciliteren van Gechristende Opstellingen
, zowel individueel als in groepsverband is kosteloos naast alle andere informatie te verkrijgen op ons medium. 

Christed Constellations is geen religie of goed doel. God stelt geen eis van religie om een relatie op te kunnen bouwen. Verder gebruikt Christed Constellations geen social media buiten de vermeldingen op deze webpagina. Ieder die zich voordoet als Christed Constellations of progressinGod op een andere platform dan deze doet een poging tot imitatie. 

Wij wensen iedereen een relatie met God op te bouwen in Waarheid en Liefde.

In barmhartigheid, jouw zus en broer in God,


Nadira en Anatol

bottom of page