top of page

Wet van Aantrekkingskracht

Het is de krachtigste Wet dat eigenlijk alles constant openbaart en wat wij als mens ook constant willen ontkennen; de Wet van Aantrekkingskracht ofwel de wet van de spiegel omdat het spiegelt waar je nog in kunt groeien ten behoeve van harmonie met Liefde vanuit God's Perspectief. De Wet van Aantrekkingskracht laat je zien dat alles wat er gebeurd altijd kan worden teruggebracht naar jou eigen staat van zijn. 

Definitie
Wet van Aantrekkingskracht = Alles wat mij toekomt is een resultaat van mijn zielenstaat. Een operatie om jou een gebeurtenis te bezorgen waarin je kunt groeien in Gods Liefde. Deze Wet is het krachtigst wanneer je jouw emoties niet voelt. God heeft het geschapen om de ziel te helpen zich in liefde te ontwikkelen. Het brengt je deze gebeurtenissen om je emoties op te wekken. De grootste wet van aantrekking is de aantrekkingskracht die de helften van de zielsverwant bij elkaar brengt. Het is de magneet die je laat zien hoe ver je bent in de groei in Liefde.

Waarom willen we deze Wet ontkennen?
We willen deze Wet ontkennen omdat we daarmee weg kunnen blijven van ons gevoel gekoppeld aan onze Beschadigde Zelf, Maar ook om weg kunnen blijven van onze verantwoordelijkheden daarin ons geweten. De gedachten dat wij zelf kiezen voor een verkrachting, moord of miskraam is ondenkbaar in de huidig gecreëerde maatschappij waarmee de Wet van Aantrekkingskracht onterecht een taboe wordt. Tenzij het een New Age Wet van Aantrekkingskracht betreft, die alleen maar rooskleurigheid brengt in de vorm van geld, succes of geluk, en dan willen we er maar al te graag en snel in geloven. In tegendeel, we dienen ons bewust te worden dat onze emotionele staat een effect heeft op ieder om ons heen.

Elke keer je jouwzelf probeert te rechtvaardigen, waarbij je wilt vasthouden aan jou emotionele staat en m.n. het Beschadigde Zelf in stand houdt, laten we eigenlijk zien dat we het verlangen hebben ook de ander te willen blijven schaden. Alles maar dan ook echt alles in het universum wordt beïnvloed door de staat van onze zielstoestand.

bottom of page