top of page

De Ziel

Onze ziel bestaat uit; emoties, passies, verlangens, gevoelens, emoties, herinneringen, karakter, ambities, en intenties. Het is een creatie van God en is opgemaakt uit twee helften. Onze andere helft is de andere helft van onze complete ziel. Het is dus niet zomaar iemand..

Op het moment van incarnatie zijn we gevoelig voor de emoties van onze aardse moeder, haar omgeving en dus die van onze aardse vader waar moeder gevoelig voor is. Na de geboorte komen de emoties van de vader direct bij ons aan i.p.v. eerst via de moeder. Naast de emoties van onze opvoeders, zijn wij tevens sensitief voor de generationele zonden die onze ouders en omgeving dragen. 

         'De ware wil van onze ziel, naar het ineenwording met God en onze andere helft, vormt de beweging en groei van onze ziel.'

Wanneer deze op ons geprojecteerde emoties buiten harmonie met God's Liefde vallen, dan ontstaan er gaten in onze ziel, zielsopeningen. Deze openingen openbaren onze Beschadigde Zelf.

Via deze zielsopeningen zijn we en blijven we beïnvloedbaar door andere zielen zowel uit de zielenwereld als op aard en handelen wij ernaar, totdat we deze gesloten hebben. Het sluiten van onze zielsopeningen kunnen we dan alleen door het voelen van onze emoties die de oorsprong gaven hieraan in bijbehorende berouw en vergeving. Bij een opstelling kun je deze zielsopeningen ontdekken en zelfs de zielssluiting ervaren.

Gechristende Opstellingen zijn een uitstekende manier ons bewust te maken welke multigenerationele zonden naast onze eigen zonden ons belemmeren God's Liefde te ervaren en te leven naar God's Waarheid. Maar zijn niet nodig wanneer je, je wilt verbinden met God middels Gebed.

bottom of page